Ученички парламент

Други састанак

Други састанак Ученичког парламента одржан је 23.септембра 2008. године.

На почетку састанка, као и увек, усвојен је записник са претходног, а онда смо прешли на неке озбиљније теме...

Наиме, како дође топлије време, и како температура постаје све већа, тако и број укора у нашој школи постаје све већи. Наравно, све се то дешава због нашег облачења...Сви знамо да наш директор не дозвољава да се школом шета "оскудно одевен"... Управо због тога, ми смо на овом састанку покушали да се договоримо шта бисмо требали да изменимо у школском кодексу облачења, па да он буде прихватљив и за директора и за нас. Већина се сложила да бисмо од директора требали затражити да дозволи да момци носе 3/4 панталоне, а девојке мајице на широке бретеле. Захтев за измену кодекса облачења је поднет (или тек треба да буде, нажалост немамo тачну информацију), и једино што нам сада преостаје јесте да чекамо!

Такође, било је речи и о статусу пушача и непушача и, иако су многи имали разне креативне идеје, ипак нисмо успели да решимо овај "проблемчић"...

Valid XHTML 1.0 Strict! | © проф. Душко Обрадовић и проф. Светлана Варићак - Васић са ученицима Гимназије, уз посебан допринос ученика Предрага Илкића (IV-5 2012.)