Ученички парламент

Четврти састанак

Четврти састанак Ученичког парламента одржан је 28. новембра 2008. године, али овога пута у учионици број 16, јер је у ШОК-у још увек трајало реновирање.

На овом састанку смо углавном говорили о свечаном отварању ШОК-а које је било планирано за наредни дан, одредили смо ученике коју су били домаћини на овом отварању и који су скупљали добровољне прилоге од многобројних званица. Такође је саопштено да је реновирање ШОК-а при крају, и да ће он сада добити неки сасвим нови облик. Наиме, стављене су плочице (тако да сада не треба усисавати сваки дан), професорка Вранић је купила неколико кухињских елемената, направљен је одвод, ускоро ће бити постављен ТВ са кабловском, син професорке Вранић је купио компјутер са интернетом који ће такође бити ускоро постављен.

На овом састанку нас није било баш много, па због тога овим путем још једном апелујем на све- ЉУДИ; ПОЈАВИТЕ СЕ, СВЕ ШТО РАДИМО ОД ЗАЈЕДНИЧКОГ ЈЕ ИНТЕРЕСА!

Valid XHTML 1.0 Strict! | © проф. Душко Обрадовић и проф. Светлана Варићак - Васић са ученицима Гимназије, уз посебан допринос ученика Предрага Илкића (IV-5 2012.)