ГОДИНА

Сомборска Гимназија међу три најуспешније средње школе у Војводини
Гостовање Александра Губице у емисији Живот
Министарка просвете разговарала са ученицима који су освојили медаље на информатичкој олимпијади

Министарка просвете проф. др. Славица Ђукић Дејановић разговарала је данас са ученицима коју су освојили медаље на такмичењима из области информатике и честитала им на постигнутом успеху.

Ученик Милош Милутиновић, ученик Рачунарске гимназије Београд освојио је злато на Балканској информатичкој олимпијади, а сребро на Међународној информатичкој олимпијади, Немања Мајски из Гимназије „Вељко Петровић“ из Сомбора освојио је сребро на Балканској информатичкој олимпијади, а бронзу на Међународној информатичкој олимпијади, док су Данило Трнинић из Рачунарске гимназије и Филип Бојковић из Математичке гимназије освојили бронзу на Балканској информатичкој олимпијади...ПРОЧИТАЈ ВИШЕ
НЕМАЊА МАЈСКИ: ОСВАЈАЊЕ МЕДАЉЕ НА ОЛИМПИЈАДИ БИО ЈЕ МОЈ ДУГОГОДИШЊИ САН

(кликнути на слику за приказ у пуној величини)
03.11.2023. - ОНИ СУ ПОНОС СРБИЈЕ: На Балканској олимпијади из информатике наши средњошколци освојили четири медаље

БАЛАНСКА Олимпијада из Информатике за ученике средњих школа одржана је у Словенији, од 29. октобра до 3. новембра 2023. године.
На олимпијади је учествовао, у званичној конкуренцији, 51 такмичар из 13 земаља, док је, укључујући незваничну конкуренцију, учествовало 72 такмичара из 17 земаља.
Екипа Србије је одабрана на основу низа такмичења овогодишњег циклуса, у организацији Друштва математичара Србије, а под покровитељством Министарства просвете Републике Србије. Нашу екипу чинила су четири такмичара...ПРОЧИТАЈ ВИШЕ
fb
inst
yt

© Новембар, 2022. Дизајн и израда: Петар Зорић и Нела Карамарковић