ПОЧЕТАК ПРИЈАВА ЗА ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ НА МАТЕМАТИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Овом приликом желимо да Вас обавестимо да је пријава за припремну наставу за полагање пријемног испита из математике 2023/2024 почела.

Почетак припремне наставе је 21.1.2023.

Пријављивање за припремну наставу обавља се преко следећег линка https://pripremna.matf.bg.ac.rs/prijava/

Настава се одвија уживо у згради Математичког факултета (Студентски трг 16, IV спрат) или на даљину посредством платформе Webex, док андидати могу бирати да ли ће пратити наставу уживо или онлајн.
Часови ће се одржавати суботом у трајању 20 термина по 3 часа односно укупно 60 часова. Цена припремне наставе  је 38.000 динара, и може се измирити у целости или у две рате. У цену припремне наставе укључен је пробни пријемни испит (17.6.2023.) и два теста.

Пробни пријемни испит могу полагати и они који нису пратили припремну наставу. Полазници припремне наставе неће плаћати полагање пробног пријемног испита јер је то већ урачунато у цену припремне наставе.

На сајту http://pripremna.matf.bg.ac.rs/  биће изнова ажуриране информације током целе припремне наставе па вас позивамо да пратите сајт.НАКОН ЗАВРШЕТКА ГИМНАЗИЈЕ ОТВАРА ВАМ СЕ МОГУЋНОСТ ДА УПИШЕТЕ НЕКИ ОД НАЈПРЕСТИЖНИЈИХ ФАКУЛТЕТА У СРБИЈИ.
НЕКИ ОД ЊИХ СУ:

fb
inst
yt

© Новембар, 2022. Дизајн и израда: Петар Зорић и Нела Карамарковић