IV-3 razred gimnazije "Veljko Petrović" - 2006/2007

Sanja Milenković

Stanujem u Somboru na Vencu Radomira Putnika. Rođena sam 19.III 1988. godine u Osijeku. Imam 18 godina i do danas nikada nisam bila svesna činjenice koliko je teško pisati o sebi... :( Kao da je bitno ko sam ja, šta volim, a ;šta ne... :)

Idem u IV3 razred gimnazije "Veljko Petrović". I kao svi maturanti jedva čekam da krenemo na matursku ekskurziju. Trebali bismo da idemo u Prag, zlatni grad... I rado bih ubacila sliku Praga, ali pošto je nemam... I ova sličica je dovoljna...

I tako jedino što mi održava dobro raspoložnje i nadu da sve nije tako crno kao što se čini je sajam knjiga i maturska ekskurzija... I jedno i drugo će biti hmmm, uskoro ... :) Na Sajam idemo 26.X, a na matursku prema najnovijim informacijama 20.XI ... :)

Inače svima koji ne mogu da se odluče koju srednju školu& žele da upišu preporučjem gimnaziju.

Ja sam bacala novčičić i pošto je pet puta ispala gimnazija upisala sam je i nisam se pokajala... Čudno i blesavo, ali... :)

Pošto sam već spominjala sajam nabrojaću nekoliko knjiga koje svima rado preporučujem:

  1. Pompeja
  2. Ognjena kapija
  3. Umeće ljubavi
  4. Blago cara Radovana
  5. Plime rata

Većinu ovih knjiga možete pronaći na - Laguni

Kada završim gimnaziju, a to će biti jako brzo, za svega nekoliko meseci... :( Volela bih da upišem istoriju... I uz mnogo, mnogo truda nadam se da ću uspeti... Pokušaću na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu...

:) A kada se konaćno upišem u jednom od rokova (najviše bi mi odgovarao prvi) :) :) ... Planiram samo da se odmaram,putujem...za sve ove godine koje sam provela i koje ću provesti nad knjigom... :)

Što se tiče neke dalje budućnosti o njoj ne želim ni da razmišljam... Tako da sa ovim završavam biografiju... :)

I svim koji su ovde slučajno zalutali šaljem puno pozdrava...

IV разред 2006/2007.

Архива

Матуранти гимназије, генерације:

Valid XHTML 1.0 Strict! | Site map | Kontakt | © 2007..2015 prof. Duško Obradović sa učenicima Gimnazije